Laatste Trilplaatwinkel.nl Nieuws:

27-07-2011

 

Trilplaatwinkel.nl op Trekkertrek Koudekerk a/d Rijn

 

Het is weer bijna zover! Op zaterdag 6 augustus presenteert Stichting Trekkertrek Koudekerk aan den Rijn al weer voor de 20e keer de Trekkertrek Familiedag. Sinds de oprichting in 1992 organiseert zij, samen met ruim 200 vrijwilligers, het Trekkertrek festijn welke traditioneel op de eerste zaterdag van augustus plaatsvindt. 

 

Het evenement biedt elk jaar vertier aan meer dan 12.000 bezoekers uit heel Nederland en zelf uit het buitenland.

 

Op het terrein is het zgn. Mechanisatieplein ingericht welke aan (lokale) ondernemers de mogelijkheid biedt om zich te presenteren. Ook Trilplaatwinkel.nl is hier natuurlijk nadrukkelijk aanwezig met een ruim opgezette stand van 150 m2!

 

Samen met partnerbedrijven Gromax Rerent en TracTracer Voertuigvolgsystemen worden hier de producten getoond en gedemonstreerd.

 

Voor meer informatie: www.trekkertrek.nl

01-07-2011

 

Wackerwinkel.nl wordt Trilplaatwinkel.nl

 

Wackerwinkel.nl verandert haar naam per 1 juli 2011 in Trilplaatwinkel.nl. In overeenkomst met Wacker Neuson BV is hiertoe besloten om onduidelijkheid naar de buitenwereld te voorkomen.

 

Zoals valt te begrijpen rees bij menigeen de indruk dat de naam Wackerwinkel.nl onderdeel uitmaakte van de Wacker Neuson Groep. Deze onbedoelde verwarring heeft beide partijen ertoe doen besluiten nadere afspraken te maken welke onder andere hebben geresulteerd in de naamsverandering. Trilplaatwinkel.nl blijft overigens wel uitsluitend het Wacker Neuson assortiment aanbieden.

08-06-2011

 

Het dievengilde is weer zeer actief op zoek naar uw trilplaat!

 

De laatste weken bereiken ons helaas steeds meer berichten over diefstal van trilplaten. Na een betrekkelijk 'rustige' periode zijn de onmisbare machines weer erg in trek bij de proletariërs!

 

Ons advies; Probeer uw trilplaat als het even kan van uw werk mee naar de zaak te brengen of zorg er op het werk voor dat deze in ieder geval in een goed (met sloten) afgedichte ruimte of container wordt gestald. Dit maakt het voor het dievengilde zo lastig mogelijk en wanneer het leed toch geschied is voorkomt u problemen met uw verzekeraar.

 

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

01-06-2011

 

P. Vos BV in Alphen aan den Rijn koopt een Wacker DPU 6555 Heap vooruit-/achteruit lopende trilplaat bij Trilplaatwinkel.nl

 

De DPU 6555 met een slagkracht van 6,5 ton is uitgevoerd met de breedste zijplaten en komt hiermee op een netto werkbreedte van 86 centimeter. Voorts is de trilplaat uitgerust met een etra zwaar hijsframe, een zgn. "Heavy Duty Beschermkader", welke de trilplaat extra bescherming biedt bij ophijsen met heftruck, shovel of graafmachine.

23-05-2011

 

Firma Martijn v.d. Akker uit Leidschendam koopt Wacker WP 1550A Trilplaat bij Trilplaatwinkel.nl

 

Na diefstal van de vorige trilplaat heeft V.D. Akker gekozen voor de 1,5 ton WP 1550 welke met zijn gewicht van 75 kg nog prima geschikt is om in- en uit de aanhanger te tillen en in te zetten voor de kleinschalige verdichtingswerkzaamheden. Met het geintegreerde wielstel is de WP 1550A moeiteloos naar de werkplek te rijden.

 

Trilplaatwinkel.nl wenst Martijn vd Akker veel werkplezier met de nieuwe trilplaat!

11-05-2011

 

Trilplaatwinkel.nl breidt uit met Wacker Neuson pompen en aggregaten gamma.

 

Vanaf circa half mei 2011 biedt Trilplaatwinkel.nl, naast het Trilplatengamma van Wacker Neuson, het meest verkochte assortiment Aggregaten en Waterpompen van Wacker Neuson aan. Zowel de aggregaten en waterpompen zijn veel gebruikte artikelen bij de werkzaamheden van stratenmakers, aannemers en loonwerkers.

06-05-2011

 

Gromax Verhuur BV koopt nieuwe Wacker WP1550 A trilplaat bij Trilplaatwinkel.nl

Alle getoonde prijzen zijn excl. BTW, tenzij anders vermeld. Producten kunnen zowel worden verzonden als opgehaald te Alphen aan den Rijn.

Twitter:  @Trilplaatwinkel